προορισμός…γεύση!

Με όνομα που σημαίνει καρδιά στα Αρχαία Ελληνικά, η κέᾰρ® μας υπενθυμίζει ότι έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε από το παρελθόν. Μέσα από τη διαφορετική της προσέγγιση, η κέᾰρ® παντρεύει την κληρονομιά με το πάθος, την καρδιά, και τη φύση, δημιουργώντας ένα χρονικό συνεχές και δίνοντας μας μια γεύση από την καθημερινότητα των αρχαίων.

Tο πάθος και η αγάπη για τα προϊόντα της Ελληνικής Γης και Ιστορίας ενέπνευσε τους ιδρυτές της Kear να δημιουργήσουν μία σειρά προϊόντων που θα αναβαθμίζει το καθημερινή μας αυτό-φροντίδα —- ή αλλιώς self-κέαρ — παρακινώντας μας να χαλαρώσουμε τους ρυθμούς μας. Προσθέτοντας «ταπεινά» αλλά ισχυρά βότανα σε καλλυντικές φόρμουλες 3.000 ετών, διατηρώντας την αγνότητα και την φυσικότητα τους, κατάφεραν να συνδυάσουν τη σοφία με το στυλ.

Ζώντας σε δύσκολους καιρούς, εμπνεύστηκαν από αρχαίες, αυθεντικές και αποτελεσματικές φόρμουλες περιποίησης της επιδερμίδας, έβαλαν μπροστά το όραμα τους να τις αναβιώσουν. Το αποτέλεσμα; Προϊόντα που κλείνουν μέσα στις γυάλινες συσκευασίες τους όλα όσα σημαίνουν Ελλάδα. Τα βότανα, τον ζεστό ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας και την ενέργεια της πολύμορφης φύσης μας. Εντός και εκτός συνόρων, τα προϊόντα της κέᾰρ® προβάλλουν έμπρακτα και βιωματικά τις αρχές και τους πυλώνες της παράδοσής μας, έχοντας ήδη βραβευθεί για την ποιότητα και την αποτλεσματικότητα τους.

Παρασκευάζονται σε πιστοποιημένα εργαστήρια από αγνές πρώτες ύλες που επιλέγουν οι έμπιστοι συνεργάτες τους από τοπικούς παραγωγούς. Καθ’ όλη την παραγωγική διαδικασία συμβουλεύονται εξειδικευμένους επιστήμονες, έχοντας μία ολιστική προσέγγιση της παραγωγής.

Λόγω της υπέρ-συμπυκνωμένης υφής τους τα φυτικά καλλυντικά της κέᾰρ® έχουν τον καλύτερο συνδυασμό οικονομίας και διάρκειας στην κατηγορία τους. Παράλληλα, τα συστατικά τους βοηθούν στην άμεση απορρόφηση των ευεργετικών ουσιών των βοτάνων χρησιμοποιώντας ελάχιστη ποσότητα προϊόντος. Ταυτόχρονα, όλα τα προϊόντα είναι πολύ-χρηστικά, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για πολλές συσκευασίες, καθιστώντας τα eco-friendly.

Ο στόχος είναι η πιο συνειδητή περιποίηση με προϊόντα μη-παρεμβατικά, απόλυτα φυσικά και αποτελεσματικά, που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Με άλλα λόγια, να ξανασυνδεθούμε με τη Φύση και την ενέργειά της, ανάγκη που ήρθε στο προσκήνιο με την πανδημία.Η κέᾰρ® προσφέρει όμορφα προϊόντα περιποίησης από καρδιάς, εξυμνώντας την ολιστική, φυσική προσέγγιση στην προσωπική μας φροντίδα και ευεξία. Κάθε προϊόν της σειράς είναι κομμάτι από το πάθος, την καρδιά, την ιστορία και τη φύση μας. Όλα μαζί, αποτελούν την κέᾰρ®.

Περισσότερες πληροφορίες:https://kearlife.com, Instagram @kearlife, Facebook @KEARLIFE

1 Comment

  1. Πολύ χρήσιμο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *