προορισμός…γεύση!

Για μια δυνατή Ελληνική εταιρία θέλω να σας μιλήσω που θα δώσει και εκείνη το παρόν στο Βιολογικό Φεστιβάλ στο Γκάζι.
To KTHMA ΦΟΥΓΚΑ «εγκαταστάθηκε» στην ορεινή Ηλεία το 1993 πραγματοποιώντας το όνειρο μιας παρέας-οικογένειας να φύγουν από την Αθήνα, αφήνοντας τις δουλειές τους και να αλλάξουν τόπο και τρόπο ζωής: να ζήσουν μέσα στη φύση, με σεβασμό στο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και καλλιεργώντας οικολογικά-βιολογικά με την κατά το δυνατό λιγότερη ανθρώπινη παρέμβαση. Με λίγα λόγια, εφαρμόζοντας στην πράξη αυτό που σήμερα ονομάζουμε eco living.
Αυτή λοιπόν η δυνατή θέληση για αλλαγή και η αγάπη τους για τη φύση κατάφερε να δημιουργήσουν το “ΚΤΗΜΑ ΦΟΥΓΚΑ” και εδώ και αρκετά χρόνια να κυκλοφήσουν στην αγορά εξαιρετικής ποιότητας πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα,
Το κτήμα φυτεύτηκε με ελιές και αμπέλια, γέμισε μελίσσια, εξαγνίστηκε από λιπάσματα και φυτοφάρμακα και άρχισε να «φιλοξενεί» ζώα και πουλιά που δεν τα κυνηγούσε πια κανείς!
Συλλεγμένα με σεβασμό και αγάπη και προσεγμένα μέχρι την πιο μικρή αλλά ουσιαστική λεπτομέρεια: πολυβραβευμένα σε διεθνής διαγωνισμούς μέλια-προτάσεις, υψηλής διατροφικής αξίας μελισσοκομικά προϊόντα και υψηλά φαινολικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.
Κι έτσι το «πείραμα» πέτυχε και το στοίχημα κερδίζεται καθημερινά: η αγάπη για τη φύση και η ανθρώπινη συνεισφορά αλλά όχι παρέμβαση μπορούν να έχουν σαν αποτέλεσμα άριστα φυσικά προϊόντα, καλύτερη ζωή και γιατί όχι καλύτερο πλανήτη.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.ktimafuga.gr

1 Comment

  1. Tastes great!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *