προορισμός…γεύση!

Μια ακόμα δυνατή και οικογενειακή εταιρία θα δώσει το παρόν στο Βιολογικό Φεστιβάλ στο Γκάζι. Με τον τίτλο “The future is organic” («Το μέλλον είναι οργανικό») δε θα μπορούσε να λείπει η Οικογένεια Νικολάου η οποία αποδεικνύει καθημερινά με τα προϊόντα της ότι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον είναι οργανικό και βιολογικό. Η “Nikolaou Family” (απλή συνωνυμία) συμμετέχει ενεργά φέτος προωθώντας τη νοοτροπία της επιχείρησης για την εξασφάλιση ενός υγιεινού τρόπου ζωής μέσα από την υψηλή διατροφική αξία του αγνού ελαιόλαδου.
Ένα ελαιόλαδο που διακρίνεται για την εξαιρετική του ποιότητα αφού το 2012 το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Nikolaou Family» διακρίθηκε σε διαγωνισμό που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ανάμεσα σε ελαιόλαδα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και τιμήθηκε με το Χάλκινο Βραβείο Γεύσης για την “υψηλή ένταση φρουτώδους”.
Πίσω όμως από το ελαιόλαδο και τα μοναδικά σαπούνια κρύβεται μια οικογενειακή ιστορία! Από αυτές που μου αρέσουν και θαυμάζω. Όλα ξεκινήσαν το 1833, από τον πατέρα στο γιο και από τη γιαγιά στην εγγονή, ο Μεγαρικός ελαιώνας χαρίζει από τότε τους καρπούς του για την εξαιρετική ποιότητας ελαιόλαδου που παράγει η οικογένεια Νικολάου. Κατάφεραν με το πέρασμα του χρόνου και προχώρησαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας, διάθεση εξωστρέφειας και σκληρή εργασία, από τον Μεγαρικό κάμπο στην τυποποίηση, και στην εξαγωγή ενός αναγνωρίσιμου πλέον brand στο χώρο του ελαιόλαδου σε πολλές χώρες του κόσμου.
Η επιχείρηση αναλαμβάνει εμφιαλώσεις για παραγωγούς με τη δική τους επωνυμία και προωθεί το Μεγαρίτικο ελαιόλαδο σε όλο τον κόσμο, εξαγωγές έχουν γίνει σε Γερμανία, Ρωσία, Ουκρανία , Σουηδία ακόμα και στην Κίνα. Όπου και αν «ταξιδέψει», το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της “Nikolaou Family” είναι αδιαμφισβήτητα, ο έλεγχος  της ποιότητας και της γεύσης σε κάθε στάδιο παραγωγής του ελαιόλαδου.
Με το μεράκι της οικογενειακής επιχείρησης και πίστη στην αυθεντικότητα και την ποιότητα του ελαιόλαδου, η “Nikolaou family” προχώρησε στην πιστοποίηση των βιολογικών προϊόντων ελαιολάδου, στην προσθήκη νέων ετικετών, με βάση τις ανάγκες των καταναλωτών που εκτιμούν τις καινούργιες γεύσεις και τους τολμηρούς συνδυασμούς. Εκτός από το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βασικά συστατικά της Μεσογειακής Διατροφής, μπορεί κανείς να δοκιμάσει δύο ακόμη προϊόντα. Το παρθένο ελαιόλαδο σε συνδυασμό με καυτερή πιπεριά και δενδρολίβανο για τους λάτρεις  του καυτερού- πικάντικου φαγητού και των Ανατολίτικων γεύσεων και το παρθένο ελαιόλαδο με ρίγανη, κάπαρη, σέλερι, κρεμμύδι για τους λάτρεις των γνήσιων ελληνικών μυρωδικών που συνοδεύουν τα ελληνικά πιάτα εδώ και πολλά χρόνια.
Στη φετινή διοργάνωση του Λονδίνου (London Olive oil Competitions 2019) κατάφερε να κερδίσει το BRONZE Olive oil Award (χάλκινο μετάλλιο). Αυτό πιστεύω τα λέει όλα , σε μια σκληρή και ανταγωνιστική αγορά όπως το ελαιόλαδο!
Και όχι μόνον αυτό, αλλά η παραγωγή ελαιόλαδου στο ελαιοτριβείο της οικογένειας και η αφθονία που χαρίζει ο μεγαρικός ελαιώνας σε ροδοπέταλα, χαμομήλι, μέντα αλλά και οι γνήσιες μυρωδιές από πορτοκάλια, λεμόνια και τόσα άλλα βότανα και μπαχαρικά, ώθησε την “Nikolaou Family” στην παραγωγή παραδοσιακού, πολύ ποιοτικού και όμορφου σαπουνιού, ιδανικού για τις ανάγκες της καθημερινότητάς μας, για καθαριότητα και περιποίηση με τον παραδοσιακό και υγιεινό τρόπο …
Ανακαλύψτε τα όλα στο https://www.nikolaoufamily.gr

1 Comment

  1. Wow, this amazing!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *