προορισμός…γεύση!

Ευκάλυπτος, πορτοκάλι, λεβάντα, μέλι, ελαιόλαδο, θυμάρι…
Αρώματα που χαρίζουν ευεξία στον οργανισμό μας, που ξυπνούν τις αισθήσεις μας αλλά και τις αναμνήσεις μας κλείστηκαν σ΄ένα μπουκάλι και έγιναν βαλσαμόλαδο …ή ένα εξαιρετικό σαπούνι ή μια καταπραϋντική αλοιφή!
r1 copy Το ιδιαίτερα φροντισμένο και αισθητικά καλαίσθητο εργαστήρι των προϊόντων «Φύσις», της Αργυρένιας Παραμάνη, βρήκε τη θέση του στο κέντρο της Ερμούπολης, παραπλεύρως του θεάτρου ΑΠΟΛΛΩΝ.
r3r Ο χώρος του εργαστηρίου είναι ανοιχτός και επισκέψιμος για όλους, ιδιαίτερα για τους μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης αφού, εκτός των προϊόντων του εργαστηρίου, μια συλλογή ειδών και αντικειμένων (μαλλί προβάτου και γνέσιμο, λάμπα πετρελαίου, παλαιά συσκευή τηλεφώνου, ραδιόφωνο, πικ-απ, κ.ά.) που η χρήση τους μα και η χρησιμότητά τους μοιάζει ξένη στο σύγχρονο τρόπο ζωής, αλλά που η Αργυρένια παρουσιάζει με εξαιρετικό τρόπο, κάνει την εμπειρία της επίσκεψης στο εργαστήρι «Φύσις» αξέχαστη!
΄Ηδη πολλοί μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων από όλη τη χώρα, που επέλεξαν τη Σύρο για τη σχολική τους εκδρομή τη φετινή άνοιξη, επισκέφθηκαν το εργαστήρι και γνώρισαν την αυθεντική ομορφιά των προϊόντων «Φύσις».
rAU1A9591 Το εργαστήρι «Φύσις» φροντίζει πάντα για την πρωτοποριακή παρουσίαση των προϊόντων του και ήδη συνεργάζεται με τον γλύπτη Παναγιώτη Καλούδη. ΄Ετσι μια μαρμάρινη σαπουνοθήκη, σμιλεμένη στη Σύρο από τον γλύπτη Παναγιώτη Καλούδη σε μάρμαρο Τήνου, Νάξου, Διονύσου και Πεντέλης ταιριάζει απόλυτα με τη συλλεκτική έκδοση του σαπουνιού “λουκούμι τριαντάφυλλο με αμύγδαλο”.
r4
Έργα του γλύπτη Παναγιώτη Καλούδη θα συναντήσετε στον περίπατό σας, στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης.
Οι οροφογραφίες που κοσμούν την συλλεκτική έκδοση του σαπουνιού “Φύσις” με άρωμα “λουκούμι τριαντάφυλλο με αμύγδαλο” φιλοξενούνται στα αρχοντικά της Ερμούπολης και θα τις θαυμάσετε κατά την επίσκεψή σας σ΄ αυτά (Μέγαρο Βελισσαρόπουλου κ.ά.)

http://www.physiscream.gr/

r6 rIMG_9748r

1 Comment

  1. Tastes great!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *