προορισμός…γεύση!

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στα μοναδικά μονοποικιλιακά τσίπουρα Δεκαράκι. Τρία εξαιρετικά αποστάγματα με ιδιαίτερο χαρακτήρα που τα έχω εντάξει σε πολλές συνταγές μου, αλλά όχι μόνο…
Δεκαράκι Μοσχάτο: Είναι τέλειο για να συνοδέψει τυριά και πίτες αλλά και μοναδικούς κρεατομεζέδες.
Δεκαράκι Μαλαγουζιά: Εδώ μιλάει η θάλασσα. Ψάρια, θαλασσινά αλλά και παστά έχουν βρει το ιδανικό ταίρι τους.
Δεκαράκι Ροδίτης: Το τσίπουρο «πασπαρτού», αφού ξεκλειδώνει όλες τις γεύσεις. Και θαλασσινά αλλά και κρεατικά.
Σας περιμένω να τα δοκιμάσουμε παρέα με μοναδικές συνταγές μου.

1 Comment

  1. Ευχαριστούμε Ντίνα μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *