Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΑΔΟΛΟ… Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ

19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΑΔΟΛΟ… Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ

Το Άδολο είναι η τρίτη απόσταξη της “καρδιάς” του Ούζου Πλωμαρίου που αποστάζεται με υπομονή, για 13 ώρες, μέσα στο σφυληρατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911 και αποτελεί την “καρδιά της καρδιάς” του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.
Ένα εξαιρετικό απόσταγμα τριπλής απόσταξης που δημιουργεί τη νέα ξεχωριστή κατηγορία εκλεκτού ούζου για όλους εκείνους που αναγνωρίζουν και εκτιμούν την ποιότητα.  Με ντελικάτη γεύση και αρώματα γλυκάνισου αλλά και λίγες λεμονάτες νότες το Άδολο ήρθε για να μας μαγέψει. Οι συνταγές μου θα το αναδείξουν, θα το μεταμορφώσουν και θα το απογειώσουν. Ετοιμαστείτε για την μαγεία των Χριστουγέννων με «Άδολο» Πλωμαρίου.


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe