Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΑΔΟΛΟ… Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ

19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΑΔΟΛΟ… Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ

Το Άδολο είναι η τρίτη απόσταξη της “καρδιάς” του Ούζου Πλωμαρίου που αποστάζεται με υπομονή, για 13 ώρες, μέσα στο σφυληρατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911 και αποτελεί την “καρδιά της καρδιάς” του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.
Ένα εξαιρετικό απόσταγμα τριπλής απόσταξης που δημιουργεί τη νέα ξεχωριστή κατηγορία εκλεκτού ούζου για όλους εκείνους που αναγνωρίζουν και εκτιμούν την ποιότητα.  Με ντελικάτη γεύση και αρώματα γλυκάνισου αλλά και λίγες λεμονάτες νότες το Άδολο ήρθε για να μας μαγέψει. Οι συνταγές μου θα το αναδείξουν, θα το μεταμορφώσουν και θα το απογειώσουν. Ετοιμαστείτε για την μαγεία των Χριστουγέννων με «Άδολο» Πλωμαρίου.


Related Posts

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ

Η ζαχαροπλαστική είναι όπως και η μόδα… Πάντα υπάρχουν νέες τάσεις, πολύ δημιουργικότητα αλλά και νέα υλικά που συνδυάζονται για να δώσουν πρωτότυπες συνταγές. Αν αγαπάτε τη ζαχαροπλαστική, φαντάζομαι ότι γνωρίζετε τα παρακάτω γλυκάκια. Αν όχι, ελάτε να σας τα δείξω! Το Cronut Θα έλεγα […]

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

Με ξέρετε τώρα για την αδυναμία μου στη Γαλλία αλλά και για τα γλυκά της! Είναι μια χώρα γνωστή για την υψηλή γαστρονομία της. Κάθε περιοχή είναι γεμάτη με παλιές και νόστιμες συνταγές που δίνονται από γενιά σε γενιά. Από το ορεκτικό έως και το […]