Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

17 Μαΐου: Οι φλογάτες φράουλες συνοδεύουν τα κρασιά Ράπτη

17 Μαΐου: Οι φλογάτες φράουλες συνοδεύουν τα κρασιά Ράπτη

Με αφετηρία το Λεόντειο της Νεμέας ξεκινά η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης Ράπτη. Εμπνευστής και ιδρυτής της ο Γεώργιος Ράπτης που πριν από 30 χρόνια δημιουργεί φυτώρια αμπέλου που υπήρξαν τα πρώτα στον Ελλαδικό χώρο με επιτυχημένη πορεία.
Σήμερα την σκυτάλη έχει πάρει η δεύτερη γενιά της οικογένειας, η Ελένη Ράπτη. Με μότο την «θηλυκή πλευρά της Νεμέας», η Ελένη, διατηρεί ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της εταιρείας έχοντας όμως σαν κύριο στόχο την συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Τι καλύτερο, λοιπόν, από τον συνδυασμό των κρασιών της Estate Raptis με τις φλογάτες φράουλες της άνοιξης. Μια πράσινη σαλάτα με φράουλες και πορτοκάλι, ένα σπαγγέτι με πικάντικη σάλτσα φράουλας και απάκι, αλλά και, μια μεγαλειώδης Σαρλότ φράουλας θα είναι οι συνταγές που θα τα αναδείξουν.

 

     

 


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe