destination taste!

15 Μαΐου: Ανοιξιάτικο μενού με το Κτήμα Avantis

15 Μαΐου: Ανοιξιάτικο μενού με το Κτήμα Avantis

Οι φίλοι μου Λένγκα Γρηγοριάδου και Απόστολος Μούντριχας του κτήματος AVANTIS, θα ’ναι μαζί μας για να μας παρουσιάσουν τα απίθανα κρασιά τους. Η Λένγκα υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, marketing και επισκεψιμότητας στο οινοποιείο, αλλά και σπουδές αμπελουργίας και Οινοτεχνίας έχει ταλέντο στη γευσιγνωσία κρασιών και αρωμάτων. Παρακολουθεί όλα τα στάδια παραγωγής, από τον τρύγο μέχρι την εμφιάλωση και είναι εξαιρετική. Το κάλεσμα θα περιλαμβάνει ένα ανοιξιάτικο μενού με Χορτόπιτα με φρέσκο μάραθο και τσαλαφούτι, Αρωματικά γιουβαρλάκια φρικασέ, αλλά και ένα κραμπλ με κεράσια, αμύγδαλο και ινδοκάρυδο.

 

     

 


Related Posts

ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

Ένα φαγάκι, σκέτο βάλσαμο για τα ταλαιπωρημένα στομάχια. Ότι πρέπει για τα κρύα του Χειμώνα που μας χορταίνει και μας ζεσταίνει. H μεσόσπερμη ελληνική ποικιλία ρυζιού διαθέτει την ιδανική ποσότητα αμύλου και θα βοηθήσει στη διατήρηση του σχήματος του σφαιριδίου.

ΟΙ ΣΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΟΙ ΣΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Αγαπημένα πιάτα που εκπέμπουν ζεστασιά και θαλπωρή! Χειμώνας και κρύο είναι η κατάλληλη εποχή για να τα απολαύσουμε! Σε παλαιότερες εποχές , σούπα ονομαζόταν ένα ζεστό ρόφημα ή ζωμός που πολλές φορές αποτελούσε ένα γεύμα. Στην εποχή μας, σερβίρεται συχνά σε μικρές ποσότητες στην αρχή […]



Subscribe