Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

15 Μαΐου: Ανοιξιάτικο μενού με το Κτήμα Avantis

15 Μαΐου: Ανοιξιάτικο μενού με το Κτήμα Avantis

Οι φίλοι μου Λένγκα Γρηγοριάδου και Απόστολος Μούντριχας του κτήματος AVANTIS, θα ’ναι μαζί μας για να μας παρουσιάσουν τα απίθανα κρασιά τους. Η Λένγκα υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, marketing και επισκεψιμότητας στο οινοποιείο, αλλά και σπουδές αμπελουργίας και Οινοτεχνίας έχει ταλέντο στη γευσιγνωσία κρασιών και αρωμάτων. Παρακολουθεί όλα τα στάδια παραγωγής, από τον τρύγο μέχρι την εμφιάλωση και είναι εξαιρετική. Το κάλεσμα θα περιλαμβάνει ένα ανοιξιάτικο μενού με Χορτόπιτα με φρέσκο μάραθο και τσαλαφούτι, Αρωματικά γιουβαρλάκια φρικασέ, αλλά και ένα κραμπλ με κεράσια, αμύγδαλο και ινδοκάρυδο.

 

     

 


Related Posts

ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΝΙΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΝΙΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

Το μείγμα για γιουβαρλάκια μπορούμε να το ψήσουμε ενιαίο, χωρίς να το πλάσουμε σε μπαλίτσες. Το ψήνουμε σε ένα μέτριο ταψί ή το μοιράζουμε σε δύο μακρόστενες φόρμες για κέικ.

ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

Ένα φαγάκι, σκέτο βάλσαμο για τα ταλαιπωρημένα στομάχια. Ότι πρέπει για τα κρύα του Χειμώνα που μας χορταίνει και μας ζεσταίνει. H μεσόσπερμη ελληνική ποικιλία ρυζιού διαθέτει την ιδανική ποσότητα αμύλου και θα βοηθήσει στη διατήρηση του σχήματος του σφαιριδίου.



Subscribe