Μια βραδιά αφιερωμένη στον απόλυτο «Οδηγό Μαγειρικής του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας». Η Λένα Ηγουμενάκη, ψυχή του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας θα μας «ξεναγήσει» στις σελίδες του, αλλά κυρίως, στις συνταγές του που θα απολαύσουμε όλοι μας. Ο Μανώλης Κασσάκης, νέας γενιάς αλλαντοποιός από την Κρήτη θα μας τρατάρει το εξαιρετικό απάκι του, το υπέροχο τυράκι Σταματογιώργης από την οικογένεια Παπαδάκη (Σμάρι Πεδιάδας), αλλά και ο Δημήτρης Νικολιδάκης, του Κρητικού Φούρνου, θα μας μιλήσει για το μοναδικό επτάζυμο κριτσίνι. Ταξίδι στην Κρήτη λοιπόν, μέσα από τη γεύση.
Tastes great!