Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στα εξαιρετικά προϊόντα της Candia nuts. Μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1992 στο Ηράκλειο Κρήτης με βασικό αντικείμενο τους ξηρούς καρπούς. Παράλληλα επεκτείνονται στη ζαχαροπλαστική, με αποξηραμένα φρούτα, υγεινά σνακ (παστέλι, μαντολάτο κ.λπ.), παραδοσιακά γλυκά, αλλά και μέλι. Με τόσο super προϊόντα, θα φροντίσω οι συνταγές μου, να τα ανταγωνιστούν σε γεύση. Μια καροτοσαλάτα με ρόκα και 2 παστέλια, μια πανσέτα με τραγανή κρούστα από καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, αλλά και, μίνι μπριός με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς με γεμίσεις-έκπληξη.
Wow, this amazing!