προορισμός…γεύση!

Η εταιρία Jukeros by Dimitris Chomatas, δεν σταματά να με εκπλήσσει με την πρωτοπορία των προϊόντων της που πάντα χρησιμοποιώ και φυσικά σας τα προτείνω.
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις διατροφικές τάσεις για προϊόντα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, επέλεξαν το νέκταρ αγαύης ως γλυκαντικό μέσο για την παραγωγή μιας σειράς προϊόντων με ευφάνταστους συνδυασμούς και ιδιαίτερες γεύσεις. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι τα προϊόντα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη είναι πιο εύπεπτα και απελευθερώνουν τα φυσικά σάκχαρα – των φρούτων και του νέκταρ αγαύης – σταδιακά στον οργανισμό με αποτέλεσμα να γίνεται καλύτερα η διαδικασία της πέψης, ενώ το αίσθημα κορεσμού που συνεπάγεται διαρκεί για περισσότερη ώρα, με αποτέλεσμα να προτείνονται και να προτιμούνται για μια υγιεινή διατροφή.
Επιπλέον, παραμένοντας πιστοί στην φιλοσοφία τους, να παράγουν χειροποίητα προϊόντα υψηλής ποιότητας, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά και χρωστικές, καταφέραν να παρασκευάσουν προϊόντα με ποσοστά φρούτων που αγγίζουν το 75%. Προάγουν ιδιαίτερα την ελληνική φύση και την μοναδικότητα των προϊόντων της και πρέπει να αισθάνονται περήφανοι για τις μοναδικές γευστικές απολαύσεις που μας προσφέρουν.
Η αρώνια, τα βερίκοκα, η μαστίχα Χίου, το πικραμύγδαλο ακόμα και τα goji berries της ελληνικής φύσης συνδυάζονται υπέροχα με μπαχαρικά Μαρόκου, κανέλλα Κεϋλάνης και βανίλια Μαδαγασκάρης και τα γευστικά αποτελέσματα θα κατακτήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Η εταιρία Jukeros by Dimitris Chomatas ιδρύθηκε το 2015 και εδρεύει στην Καλλιθέα, στην οδό Γρυπάρη 52 όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις παραγωγής καθώς και η κεντρική διάθεση.
Τα προϊόντα μας διαθέσιμα στην Ελλάδα και επίσης εξάγονται στη Γερμανία, την Αυστρία και το Βέλγιο σε επιλεγμένα Delicatessen.
Εφαρμόζουν το σύστημα ISO 22000:2005 και HACCP σε όλα τα στάδια παραγωγής, από την παραλαβή πρώτων υλών μέχρι την τυποποίηση των προϊόντων τους, που είναι πλήρως εναρμονισμένα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την ασφάλεια τροφίμων.

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *