προορισμός…γεύση!

Σε ένα νησί που παραδοσιακά δεν υπήρχαν ελιές, ο Τάσης και η Ρένα Λασκαρίδη φύτεψαν με πολύ μεράκι και μετά από πολύ έρευνα και μελέτη, έναν μεγάλο αριθμό ελαιόδεντρων. Πέρασαν 12 χρόνια από την πρώτη τους ρίζα και έχοντας πλέον έναν ελαιώνα 1850 δέντρων παράγουν πιστοποιημένο βιολογικό ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης.
Το σύγχρονο ελαιοτριβείο τους αλλά και το τυποποιητήριό τους βρίσκονται μέσα στο ίδιο τους το κτήμα στα νότια του νησιού. Οι χημικές αναλύσεις του λαδιού Όλον σε ειδικά εργαστήρια καθώς κι οι γευσιγνωσίες που οργανώνονται στο κτήμα τα τελευταία χρόνια, απέδειξαν ότι τελικά η Λήμνος παράγει έξτρα παρθένο premium ελαιόλαδο οξύτητας μικρότερης του 0,3 mg, με πολυφαινόλες 475 mg (σε εύρος 50 – 500) αλλά και με μοναδικό άρωμα και γεύση.
Το λάδι του Κτήματος Όλον διατίθεται στην Αθήνα, στο Κολωνάκι (Nora’s Deli) και στην οδό Αθηνάς (Περί Λέσβου Παντοπωλείον). Στα Άνω Λαδάδικα Θεσσαλονίκης (Olicatesen) και στην Μύρινα Λήμνου (Βάλσαμο και Enoteca) καθώς φυσικά και στο Κτήμα Όλον λίγο έξω από το χωριό Κοντιάς
Τάσης  και Ρένα Λασκαρίδη
Κτήμα Όλον Κοντιάς Λήμνου
τηλ 22540 51742 & κιν 694 700 9328
www.ktimaolon.gr
https://www.facebook.com/KtimaOlon

1 Comment

  1. Flavorful

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *