προορισμός…γεύση!

Όταν μαγειρεύονται, κάποια λαχανικά τείνουν να νερουλιάζουν στο τηγάνι ή στη κατσαρόλα. Αυτό ισχύει κυρίως για τα μανιτάρια. Για να το αποφύγετε λοιπόν κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, μη μου στενοχωριέστε, σας έχω 2 έξυπνες λύσεις!

  1. Βάλτε τα στο φούρνο, πριν τα μαγειρέψετε. Η θερμότητα του φούρνου θα τα στεγνώσει και έτσι με αυτό τον τρόπο θα εξατμιστεί και το νερό που έχει το μανιτάρι. Αφήστε τα για περίπου δεκαπέντε λεπτά.
  2. Βάλτε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά και αφήστε το να κάψει καλά. Ρίξτε τα μανιτάρια και σοτάρετέ τα χωρίς να τα ανακατέψετε. Απλά, ανακινήστε το τηγάνι. Τέλος, προσθέστε τα στην κατσαρόλα αφού τελειώσει το μαγείρεμα του φαγητού.

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *