Για να καθαρίσω γαύρο, κόβω τα κεφάλια και, με τον αντίχειρά μου, ανοίγω προσεκτικά το σώμα κάθε ψαριού κατά μήκος, από το κεφάλι προς την ουρά, τραβώντας με τον τρόπο αυτόν τη ραχοκοκαλιά και τα εντόσθια. Αν ο γαύρος είναι μικρός σε μέγεθος, αφαιρώ μονάχα τα εντόσθια και αφήνω άθικτα τα κεφάλια και τις ραχοκοκαλιές.
DINA NIKOLAOU
Παρόλο που ξεκίνησα την σταδιοδρομία μου σπουδάζοντας οικονομικά και marketing στο Παρίσι, το πάθος μου για τη μαγειρική και την γαστρονομία με κέρδισε, κάνοντάς με να αλλάξω ρότα στη ζωή μου. Δεν σταματώ να αναζητώ νέα υλικά και γεύσεις και να πειραματίζομαι. Ταξιδεύω, μαγειρεύω, ονειρεύομαι... Σας προσκαλώ να ταξιδέψετε μαζί μου και να ανακαλύψετε την Ντίνα...
TIPS EXPRESS
Τοποθετήστε τη σούβλα σε στηρίγματα φροντίζοντας το αρνί να απέχει από τη φωτιά για να μην αρπάξει αμέσως. Ξεκινήστε το ψήσιμο από ψηλά και το κατεβάζετε σιγά σιγά. Γυρίζετε το αρνί συνεχώς για να ψήνετε ομοιόμορφα. Φτιάξτε ένα μεγάλο μπολ με λάδι, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και όσο ψήνετε το αρνί φροντίστε να το αλείφετε σε τακτά χρονικά διαστήματα. …
Copyright © 2018 Dina Nikolaou
- Built using Kale Pro by LyraThemes.