προορισμός…γεύση!

Τα ζυμαρικά όλοι μας τα τρώμε και τα αγαπάμε, αν όμως είναι χειροποίητα και βιολογικά τότε δεν έχουμε παρά μόνο να τα απολαύσουμε!
Με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησε ο ΓΑΒΡΗΛΟΣ Σωτήρης μαζί με την σύζυγο του ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Διαμάντω το 2002. Θέλησαν να παράγουν βιολογικά  και συμβατικά παραδοσιακά  ζυμαρικά στο Ναύπλιο  Αργολίδας. Τα βιολογικά ζυμαρικά της εταιρίας είναι από δικοκκο σιτάρι  που είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές του ιδιότητες δηλαδή πολύ χαμηλά επίπεδα γλουτενης, πλούσιο σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και αλλά πολλά. Τα παραδοσιακά συμβατικά ζυμαρικά τα παράγουν με σιμιγδάλι,  φρέσκα αυγά ντόπια και φρέσκο κατσικίσιο γάλα που συλλέγουν καθημερινά  από διπλανή στάνη.
Θα βρείτε λοιπόν ονειρεμένα και φρέσκα ζυμαρικά όπως ΓΚΟΓΚΕΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ  που είναι ιδιαίτερα αγαπητά στην Αργολίδα και κερδίζουν έδαφος όμως  και σε ευρύτερο κοινό που τα γνωρίζουν μέσα από τις εκθέσεις όπου συμμετέχουν. Θα έχετε καταλάβει πως τα προϊόντα τους έχουν βραβευτεί πολλές φορές για την γεύση και ποιότητα τους σε διεθνείς διαγωνισμούς όπου συμμετείχαν.
Η μεγαλύτερη βράβευση όμως για τον Σωτήρη και τη Διαμάντω είναι η μεγάλη αγκαλιά για τα προϊόντα τους από πελάτες στην λιανική αγορά και από σεφ που δεν σταματάνε να τα αναζητούν για τα εστιατόρια τους.
Μη τα χάσετε μπείτε στο www.moraitica.gr

1 Comment

  1. Yummy

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: