DINA NIKOLAOU
Παρόλο που ξεκίνησα την σταδιοδρομία μου σπουδάζοντας οικονομικά και marketing στο Παρίσι, το πάθος μου για τη μαγειρική και την γαστρονομία με κέρδισε, κάνοντάς με να αλλάξω ρότα στη ζωή μου. Δεν σταματώ να αναζητώ νέα υλικά και γεύσεις και να πειραματίζομαι. Ταξιδεύω, μαγειρεύω, ονειρεύομαι... Σας προσκαλώ να ταξιδέψετε μαζί μου και να ανακαλύψετε την Ντίνα...
TIPS EXPRESS
Σε όλους αρέσει η πατάτα τηγανητή και συνήθως χρησιμοποιούμε το λάδι αυτό μόνο μια φόρα γιατί μαυρίζει γρήγορα. Για να αποφύγετε να το αλλάζετε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, σας έχω το τέλειο κόλπο! Ενώ το λάδι ζεσταίνετε, προσθέστε ένα ασπράδι αυγού που θα δράσει απορροφώντας όλα τα υπολείμματα και τις μυρωδιές. Φροντίστε να το πάρετε μετά από κάθε ψήσιμο …
Copyright © 2018 Dina Nikolaou
- Built using Kale Pro by LyraThemes.