Site icon Ντίνα Νικολάου

10 TIPS ΤΩΝ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΣ!

10 TIPS ΤΩΝ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΣ!

10 TIPS ΤΩΝ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΣ!

Θα έχετε ακούσει πολλές φορές πως στη ζαχαροπλαστική δεν επιτρέπονται λάθη! Και είναι αλήθεια. Η ζαχαροπλαστική δεν είναι όπως στη μαγειρική που αν βάλετε, για παράδειγμα, 2 αυγά αντί για 3 δεν θα το καταλάβει κανείς! Στη ζαχαροπλαστική για να πετύχετε το γλυκό σας πρέπει να ακολουθείτε πιστά την συνταγή. Αν για παράδειγμα η συνταγή αναφέρει πως θέλει 256 γραμμάρια αλεύρι θα πρέπει να βάλετε 256 γραμμάρια. Όχι  250, ούτε 260!
Η ζαχαροπλαστική ζει στον δικό της αυστηρό, θα έλεγα, κόσμο! Για να είσαι ένας καλός pastry chef δεν μπορείς να αυτοσχεδιάζεις! Χρειάζεται ατελείωτες ώρες δουλειάς και κανένα λάθος μέχρι να δημιουργηθεί το τέλειο γλυκό, και οπτικά και γευστικά.
Αλλά ευτυχώς για μας, υπάρχουν κάποια κόλπα και κάποιες μικρές τεχνικές, 100% εγγυημένες, οι οποίες θα  μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες να πετύχετε το γλυκό σας!
Σας αποκαλύπτω λοιπόν τα 10 tips των γιαγιάδων μας για να γίνετε και εσείς, γιατί όχι, ο επόμενος pastry σεφ!

Copyright © Dina Nikolaou. All Rights Reserverd.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου και των φωτογραφιών, του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της κατόχου του Ντίνας Νικολάου. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Exit mobile version