Site icon Ντίνα Νικολάου

Μοσχομύρισε Πάσχα στο Yolenis Cooking Classes by Dina Nikolaou

Μοσχομύρισε Πάσχα στο Yolenis Cooking Classes by Dina Nikolaou

Μοσχομύρισε Πάσχα στο Yolenis Cooking Classes by Dina Nikolaou

Τρεις συνεχόμενες βραδιές αφιερωμένες στα πασχαλινά-γιορτινά εδέσματα και γλυκά. Πολλοί οι συμμετέχοντες που έδωσαν το παρόν και μαγείρεψαν, δοκίμασαν και έδωσαν γιορτινή ατμόσφαιρα στα σεμινάρια.
150 copy Την Δευτέρα 13 Μαρτίου, δημιουργήσαμε ένα πασχαλινό μενού που μας μετέφερε νοητά στα αγαπημένα μας πάτρια εδάφη. Μπορεί να μη μπορούσαμε να ταξιδέψουμε μέχρι το χωριό μας, αλλά καταφέραμε να φέρουμε το χωριό στο «σπίτι μας».
Η δροσερή σαλάτα με νόστιμες τυρομπουκιές, το γεμιστό κατσικάκι αλλά και το μεγαλειώδες βυσσινογαλακτομπούρεκο ταίριαξαν απόλυτα με τα κρασιά ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ. Ο κ. Γεροβασιλείου, μας πρόσφερε τα κρασιά του και πραγματικά όλοι συμφώνησαν ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για να συνοδέψουμε το πασχαλινό μενού μας.

Την Τρίτη 14 Μαρτίου ήταν αφιερωμένη στα αγαπημένα μεζεδάκια του Πάσχα. Όλοι μας θέλουμε να σερβίρουμε μικρές, νόστιμες μπουκίτσες καθώς θα περιμένουμε να ψηθεί το αρνάκι. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος, αρκεί να βάλουμε τη φαντασία μας.
Όσοι είχαν την τύχη να συμμετέχουν στο σημερινό σεμινάριο, πήραν ιδέες, εύκολες, γρήγορες, οικονομικές και κυρίως πρωτότυπες που μπορούν να «κλέψουν» την παράσταση την ημέρα της μεγάλης γιορτής.
Το κτήμα ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ήταν για ακόμα μια ημέρα μαζί μας, για να «παντρέψει» τα μοναδικά κρασιά του με τους τζιγεροσαρμάδες μας, την τυρομπουγάτσα, αλλά και, τα γεμιστά αυγά με κρέμα αβοκάντο.
Για το τέλος, οι τρούφες με σοκολάτα και αλάτι βρήκαν το ιδανικό τους δίπλα στο AVATON και έγιναν ανάρπαστες.

Πάσχα χωρίς τσουρέκι γίνεται; Δε νομίζω… Στο σεμινάριο-αφιέρωμα της Τετάρτης 15 Μαρτίου, το Yolenis μύρισε μαστίχα… Τσουρέκια γεμιστά με σοκολάτα αλλά και καρυδάτα μαφινοτσουρεκάκια με κρέμα μασκαρπόνε.
Οι ταρτίνες με τσουρέκι και φρέσκες φράουλες ήταν ονειρεμένες. Το διάσημο Samos Vin Doux, με τη μακρόχρονη ιστορία και τις πολλές περγαμηνές ήταν το καλύτερο συνοδευτικό για τις γλυκές ζύμες.

Exit mobile version