Είναι νέος, ταλαντούχος και φίλος μου! Με ξέρετε τώρα, όταν γνωρίζω ανθρώπους που έχουν μέσα τους το πάθος της μαγειρικής ή της ζαχαροπλαστικής, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας! Δεν έχει φτάσει ακόμα τα 30, αλλά έχει δουλέψει ως pastry chef, στα πιο μεγάλα ξενοδοχεία της Γαλλικής πρωτεύουσας.
Και δεν θα σας άφηνα έτσι… σας έχω αποκλείστηκα, μόνο για σας, τις πρώτες του Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.
Χρυσαφένιες κέικ μπάλες
Φέτος θα περάσω τις γιορτές στη Νότια Γαλλία, στο Αβινιόν. Εκεί που γεννήθηκα και μεγάλωσα δηλαδή! Κάθε φορά που έχω λίγο χρόνο μου αρέσει πολύ να πηγαίνω εκεί, παίρνω έτσι όσο δύναμη χρειάζομαι από την οικογένειά μου και τους παιδικούς μου φίλους!
Θα μπορούσες να μου πεις ποια ήταν τα καλύτερα σου Χριστούγεννα;
Τα καλύτερα μου Χριστούγεννα είναι αυτά που περνάω στη γιαγιά μου. Μαζευόμαστε όλοι εκεί (η οικογένεια μου, τα ξαδέλφια μου…). 25 άτομα στο τραπέζι δεν είναι και λίγα!
Ποιο είναι το αγαπημένο σου Χριστουγεννιάτικο στολίδι / αντικείμενο;
Θα πεις πως είμαι παραδοσιακός αλλά μου αρέσει το κλασικό χριστουγεννιάτικο κλαρί ‘’ου΄΄ (houx) και οι γιρλάντες!
Ποιο είναι το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο φαγητό / γλυκό;
Το αγαπημένο μου Χριστουγεννιάτικο φαγητό είναι το γεμιστό καπόνι συνοδευόμενο από κάστανα, μορχέλα (μανιτάρια) και πατάτες ντοφίν.
Μια ευχή για τους φίλους του dinanikolaou.gr;
Για τους φίλους σου, θα ήθελα να τους ευχηθώ να μη ξεχάσουν τα όνειρα τους, επειδή η ζωή είναι μικρή και εύχομαι το 2019 να πραγματοποιηθεί κάθε τους όνειρο!
Και για ’μένα;
Σε σένα, εύχομαι, πολύ χαρά και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες για πολλά… πολλά χρόνια ακόμα και μόνο χαρές με την οικογένειά σου.
Γνωρίστε τον Bryan μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram