To Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο καθιερωμένο, πλέον, brunch στο Chapeau πολλές φίλες και φίλοι συναντήθηκαν για να απολαύσουν τις μοναδικές προτάσεις της Ντίνας Νικολάου.
Ένας πλούσιος μπουφέ με εμπνευσμένες προτάσεις σε έκανε να μη ξέρεις τι να διαλέξεις. Τόσες επιλογές που ήταν αδύνατον να αντισταθείς αλλά και δύσκολο να τα δοκιμάσεις όλα.
Ταρτίνα croque madame από αφράτη ζύμη μπριος με γραβιέρα, ζαμπόν και τηγανητό αυγό, ολόφρεσκα pancakes που φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή και σερβίρονταν με σπιτική μαρμελάδα, 2 αλμυρά κέικ με λιαστή ντομάτα και με φέτα, αφράτες quiche, μια πανάλαφρη τερίνα με κοτόπουλο και φουντούκια και ένα νουά τόσο σωστά ψημένο που έλιωνε στο στόμα.
Στις γλυκές επιλογές, χάθηκα… Το κορυφαίο κέικ τριαντάφυλλο με την γλυκιά, μαμαδίστικη γεύση, 2 αέρινες charlottes (φράουλα και κολασμένη σοκολάτα), φρεσκοψημμένες τάρτες, brownies, verrines, αφράτα κρουασάν, ήταν σερβιρισμένα για να συνοδέψουν υπέροχα τον αχνιστό καφέ ή τον χυμό μας.
Τα πιάτα πηγαινο-έρχονταν προς τέρψιν των ουρανίσκων αλλά και οι ανάλαφρες συζητήσεις υπό τους ήχους της γαλλικής μουσικής έκαναν τους πάντες μια μεγάλη παρέα.
Το σαββατοκύριακο αποκτά αέρα παρισινό και γεύση ηδονική στα brunch του Chapeau.
Info:
Chapeau
Σωκράτους 4Α
Χαλάνδρι
Τηλ.: 210.68.45.300
Τιμή: 15€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ