Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Βουτυράτες μαργαρίτες με τόνο και καρότα

ζυμαρικά, μαργαριτες, με τονο και καροτα
Αξιολογήσεις 5 από 1 ψήφους
Cooking Method
Χρόνος
Prep Time: 15 λεπ Cook Time: 10 λεπ Total Time: 25 λεπτά.
Servings 4
Υλικά
  • 500 γρ. μαργαρίτες ΗΛΙΟΣ
  • 100 γρ. αγελαδινό βούτυρο Lurpak
  • 2 καρότα, καθαρισμένα και κομμένα σε στρογγυλές φέτες
  • 1 πράσο (μόνο το λευκό και τρυφερό μέρος), ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. καλής ποιότητας τόνο, στο νερό
  • Αλάτι, λίγο πιπέρι
  • Φρέσκια ρίγανη
Εκτέλεση/Instructions
  1. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζω τις μαργαρίτες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κρατάω 1 φλιτζάνι από το νερό και σουρώνω τα ζυμαρικά.

  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζω το νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών και μόλις ξεκινήσει ο βρασμός ρίχνω τα καρότα. Μαγειρεύω μέχρι να μαλακώσουν τα καρότα και να εξατμιστούν τα υγρά.

  3. Μαργαρίτες με βούτυρο, τόνο και καρότα

    Αφού στεγνώσουν τα καρότα, ρίχνω το βούτυρο και το πράσο και σοτάρω μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέτω τα βρασμένα ζυμαρικά και τον τόνο. Ανακινώ καλά το τηγάνι και μοιράζω στα πιάτα. Πασπαλίζω με φρέσκια ρίγανη ή άλλο μυρωδικό της αρεσκείας σας και σερβίρω αμέσως.

Keywords: βουτυράτες μαργαρίτες με τόνο,καρότα

Σας ευχαριστώ!