Προθερμαίνω το φούρνο στους 200ºC. Σε ένα σχετικά βαθύ ταψί βάζω τα κολοκυθάκια, τις πατάτες, τα φασολάκια, τις πιπεριές και το κρεμμύδι και ανακατεύω με τα χέρια.
Σε ένα μπολ ανακατεύω τις τριμμένες ντομάτες, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το δυόσμο, 200 ml νερό, αλάτι και πιπέρι. Περιχύνω τα λαχανικά με το μείγμα ντομάτας, ανακατεύω ξανά με τα χέρια και τα τακτοποιώ στο ταψί.
Ψήνω το τουρλού για 40 - 60 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν όλα τα λαχανικά αλλά να ροδίσουν κιόλας και να μείνουν με τη λαδερή σάλτσα τους.
Αφήνω το τουρλού να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!