Βράζω τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, ακολουθώντας το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους. Τα στραγγίζω και κρατάω κατά μέρος 1 φλιτζ. τσαγιού από το νερό τους.
Καθαρίζω τα μανιτάρια με ένα καθαρό, νοτισμένο πανάκι. Κόβω τα μεγάλα άσπρα μανιτάρια στη μέση και τα πλευρότους σε μέτρια κομμάτια.
Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε πολύ δυνατή φωτιά και τηγανίζω τα μανιτάρια (λευκά και πλευρότους ανακατεμένα) μέχρι να σωθούν τα υγρά που θα βγάλουν να ροδίσουν. Προσθέτω το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρω για άλλα 2 λεπτά, ανακατεύοντας. Νοστιμίζω με αλάτι και πιπέρι και αρωματίζω με το μοσχοκάρυδο. Ανακατεύω και αποσύρω από τη φωτιά.
Προσθέτω το μαϊντανό και τα στραγγισμένα ζυμαρικά, μαζί με το νερό τους που κράτησα κατά μέρος. Ρίχνω το μείγμα γάλακτος-γιαουρτιού, βάζω ξανά την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και μαγειρεύω για άλλα 1 - 2 λεπτά, ανακατεύοντας καλά, μέχρι η σάλτσα να δέσει.
Σερβίρω αμέσως και πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το τυρί.
Σας ευχαριστώ!