Κόβω τα κολοκυθάκια σε πολύ λεπτές στρογγυλές φέτες με ένα κοφτερό μαχαιράκι χωρίς δόντια ή με το «μαντολίνο».
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω τι φέτες κολοκυθιών και προσθέτω τις πιπεριές, το δυόσμο, το χυμό λεμονιού, τη ρίγανη, το κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύω καλά και αφήνω το μείγμα κατά μέρος για 30 λεπτά, μέχρι να μαριναριστούν τα κολοκυθάκια.
Προσθέτω τις λιαστές ντομάτες και το ελαιόλαδο, ανακατεύω και σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!