- 250 γρ. ρόκα, καθαρισμένη και πλυμένη
- 10 μικρά ντοματίνια, πλυμένα
- 250 γρ. καρπούζι, σε μπαλίτσες (αν δεν έχετε κουτάλι παριζιέν μπορείτε να το κόψετε σε μικρούς κύβους
- 200 γρ. γραβιέρα Κρήτης, κομμένη σε κύβους + 2 κουτ. σούπας τριμμένη
Για τη βινεγκρέτ
- 150 ml ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα πικάντικη
- 2 κουτ. σούπας πρόβειο γιαούρτι
- 1 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό λευκό
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Keywords:
καρπουζι γραβιερα κρητης