Βάζω να ζεσταθεί άφθονο αλατισμένο νερό σε μια κατσαρόλα και, όταν πάρει βράση, ρίχνω τον αρακά και τον βράζω για 12 - 14 λεπτά. Στο διάστημα αυτό ετοιμάζω ένα μεγάλο μπολ γεμάτο με κρύο νερό και παγάκια. Στραγγίζω τον αρακά και τον ρίχνω αμέσως στο μπολ με το νερό και τα παγάκια. Τον αφήνω εκεί για 5 λεπτά, για να παραμείνει τραγανός και με ζωηρό πράσινο χρώμα, τον στραγγίζω και τον σκουπίζω καλά με μια βαμβακερή πετσέτα.
Βάζω το κομμένο μαρούλι σε μια μεγάλη σαλατιέρα και προσθέτω τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τις λιαστές ντομάτες, τον κρύο αρακά και τη φέτα. Ανακατεύω απαλά.
Σε ένα μπολάκι χτυπάω με το πιρούνι το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, το μέλι, το δυόσμο, το ελαιόλαδο και την πάπρικα. Αλατοπιπερώνω και περιχύνω τη σαλάτα. Σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!