Σε ένα μπολ βάζω το τυρί κρέμα, το mix τυριών, την γλυκιά πάπρικα, το σκόρδο και μαύρο πιπέρι. Φορώντας γάντια ανακατεύω τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Σκεπάζω με μεμβράνη και τα αφήνω στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσω την υπόλοιπη σαλάτα.
Πλένω τα σπαράγγια, κόβω τις σκληρές άκρες και τα κόβω σε μέτρια κομμάτια. Βάζω αρκετό νερό σε μια κατσαρόλα, αλατίζω και προσθέτω τη ζάχαρη. Μόλις πάρει βράση ρίχνω τα σπαράγγια και τα βράζω για 2 λεπτά. Τα στραγγίζω και τα αφήνω να κρυώσουν.
Πλένω καλά τα σαλατικά και τα στεγνώνω. Βράζω τα αυγά για 6-8 λεπτά μέχρι να γίνουν σφιχτά (ή χρησιμοποιώ κόκκινα πασχαλινά). Τα καθαρίζω και τα κόβω στη μέση. Κόβω τα ραπανάκια σε λεπτές φέτες.
Σε ένα μπολάκι ανακατεύω όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ.
Βγάζω το μείγμα για τις τυρομπουκίτσες από το ψυγείο, πλάθω σε μικρά μπαλάκια και τα πανάρω στις νιφάδες πάπρικας.
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζω τα σαλατικά, τα σπαράγγια, τα ραπανάκια και ραντίζω με το μισό ντρέσινγκ. Ανακατεύω καλά και τοποθετώ το μείγμα σε μια πιατέλα σαν στεφάνι. Σκορπίζω τα αμύγδαλα, τοποθετώ τα κομμένα αυγά και τις τυρομπουκίτσες. Ραντίζω με το υπόλοιπο ντρέσινγκ και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!