Βάζω το επιδόρπιο γιαουρτιού σε ένα μπολ και προσθέτω το μέλι και το τζίντζερ. Ανακατεύω καλά και το βάζω σε ένα μπολ. Προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά και πασπαλίζω με λίγη κανέλα.
Σερβίρω αμέσως.
DR ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Το επιδόρπιο γιαουρτιού πρωτεΐνης είναι πλούσιο σε ασβέστιο και πρωτεΐνες που ενισχύουν την οστική και τη μυϊκή μάζα. Ακόμα, βιταμίνες της ομάδας Β περιλαμβάνονται πλουσιοπάροχα, οι οποίες βελτιώνουν τις βιολογικές καύσεις του οργανισμού, ενώ ταυτόχρονα σε συνδυασμό με τη βιταμίνη D, τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Τη θρεπτική παλέτα της συνταγής συμπληρώνει η βιταμίνη C από τα φρούτα, η οποία εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του αμυντικού (ανοσοποιητικού) συστήματος, επαυξάνοντας την αντίσταση του οργανισμού απέναντι στους ιούς και στις λοιμώξεις. Τέλος, το μέλι συμπληρώνει τη θρεπτική αξία της συνταγής με τις αντιμικροβιακές του ιδιότητες, ενώ ξηροί καρποί και τζίντζερ αυξάνουν την αντιοξειδωτική της αξία.
Σας ευχαριστώ!