Σε μια μεγάλη σαλατιέρα τρίβω τα παντζάρια, στη χονδρή πλευρά του τρίφτη, ώστε να συγκεντρωθούν στη σαλατιέρα και οι χυμοί το παντζαριού. Στη συνέχεια τρίβω στη σαλατιέρα και τα μήλα, με τον ίδιο τρόπο. Προσθέτω αλάτι και πιπέρι και ανακατεύω.
Βάζω όλα τα υλικά της σάλτσας σε ένα μικρό γυάλινο βαζάκι με βιδωτό καπάκι. Ανακινώ έντονα το βαζάκι μέχρι τα υλικά να αναμειχθούν καλά και να γίνουν μια ημίρρευστη, λεία σάλτσα. Τη ρίχνω στη σαλάτα, ανακατεύω και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!