Βάζω το γιαούρτι, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι στο μπλέντερ και τα πολτοποιώ μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Αδειάζω τη μισή ποσότητα σε ένα μπολ και προσθέτω τις σταγόνες σοκολάτας. Ανακατεύω απαλά.
Επαναφέρω το μπλέντερ με την υπόλοιπη κρέμα γιαουρτιού στη βάση του και προσθέτω το κακάο. Πολτοποιώ για 1 λεπτό μέχρι να ενσωματωθεί το κακάο στην κρέμα γιαουρτιού.
Γεμίζω τις ειδικές θήκες για παγωτό ξυλάκι με τα δύο χρώματα κρέμας και προσαρμόζω από ένα ξυλάκι στην κάθε θήκη. Βάζω στην κατάψυξη για 4 ώρες μέχρι να παγώσουν καλά.
Σας ευχαριστώ!