Σε ένα μπολάκι χτυπάω με το πιρούνι όλα τα υλικά της (τους χυμούς, τη μουστάρδα, το γιαούρτι, το πετιμέζι ή το μέλι, την πάπρικα, το αλατοπίπερο και το ελαιόλαδο) και αφήνω κατά μέρος.
Σε μια μεγάλη σαλατιέρα βάζω τα δύο είδη λάχανου, τα καρότα, το σέλερι και το μαϊντανό και ανακατεύω καλά. Περιχύνω με το ντρέσινγκ, ανακατεύω ξανά, σκεπάζω το μπολ και το αφήνω κατά μέρος για 30 λεπτά, για να μαριναριστεί η σαλάτα.
Την ώρα του σερβιρίσματος προσθέτω το μήλο, ανακατεύω και σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!