<!-- [lt_recipe name=|ΚΟΛΟΚΥΘΟΤΑΡΤΑΚΙΑ «ΣΤΟ ΠΙ & ΦΙ»| servings=|6| prep_time=|15M| cook_time=|20M| summary=|Θα εντυπωσιαστείτε πόσο γρήγορα γίνονται αυτά τα κολοκυθοταρτάκια. Μπορείτε να τα φτιάξετε ακόμα και μισή ώρα πριν ξεκινήσετε για το γραφείο ή το σχολείο των παιδιών.| print=|yes| ingredients=|Για τα ταρτάκια;4 φύλλα κρούστας;100 γρ. βούτυρο Luprak, λιωμένο;Για τη γέμιση;1 φλιτζ. τσαγιού τριμμένα και πολύ καλά στυμμένα κολοκυθάκια;1 φλιτζ. τσαγιού Mozarella Arla, τριμμένη;1 φλιτζ. τσαγιού τυρί κρέμα Arla;2 αυγά, ελαφρά χτυπημένα;½ φλιτζ. τσαγιού γάλα εβαπορέ;½ φλιτζ. τσαγιού πολύ ψιλοκομμένα φυλλαράκια από φρέσκο δυόσμο;λίγη πάπρικα, σε σκόνη ή σε νιφάδες;αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι| ]Για τη γέμιση: Σε ένα μπολ ανακατεύω καλά τα κολοκυθάκια, τη μοτσαρέλα, το τυρί κρέμα, τα αυγά, το γάλα εβαπορέ, το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και λίγη πάπρικα. Αφήνω κατά μέρος.;Για τα ταρτάκια: Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.;Απλώνω τα φύλλα κρούστας το ένα ακριβώς επάνω στο άλλο, σε μια επίπεδη επιφάνεια, λαδώνοντάς τα ελαφρώς ένα-ένα. Με ένα στρογγυλό κουπ-πατ με διάμετρο 10 εκ. κόβω 6 δίσκους φύλλων (κάθε δίσκος δηλαδή αποτελείται από 4 φύλλα. Αν δεν έχετε κουπ πατ, κόβετε τους δίσκους με ένα κοφτερό μαχαιράκι δίχως δόντια, έχοντας σαν οδηγό ένα πιατάκι του καφέ.;Εφαρμόζω προσεκτικά τους δίσκους σε 6 ατομικά φορμάκια για ταρτάκια (ή στις θήκες ενός δίσκου για μάφινς). Τα γεμίζω με το μείγμα της γέμισης και τα ψήνω για 20 λεπτά, μέχρι η γέμιση να σφίξει. Τα σερβίρω ζεστά ή χλιαρά.[/lt_recipe] -->
Για τα ταρτάκια
- 4 φύλλα κρούστας
- 100 γρ. βούτυρο Luprak, λιωμένο
Για τη γέμιση
- 1 φλιτζ. τσαγιού τριμμένα και πολύ καλά στυμμένα κολοκυθάκια
- 1 φλιτζ. τσαγιού μοτσαρέλα Arla, τριμμένη
- 1 φλιτζ. τσαγιού τυρί κρέμα Arla
- 2 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
- ½ φλιτζ. τσαγιού γάλα εβαπορέ
- ½ φλιτζ. τσαγιού πολύ ψιλοκομμένα φυλλαράκια από φρέσκο δυόσμο
- λίγη πάπρικα, σε σκόνη ή σε νιφάδες
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι