Βάζω τα κολοκυθάκια και τα λουλουδάκια σε ένα μπολ και κρύο νερό και τα πλένω απαλά. Τα στραγγίζω και τα σκουπίζω απαλά με χαρτί κουζίνας.
Σε ένα μπολ ανακατεύω τη φέτα, την μυζήθρα, τα αυγά, τον δυόσμο, λίγο αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Με ένα κουταλάκι γεμίζω τα λουλουδάκια με μπόλικη γέμιση μέχρι επάνω.
Βάζω μια κατσαρόλα με αρκετό ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Σε ένα μπολ ανακατεύω τα υλικά για τον χυλό. Βουτάω ένα ένα τα λουλουδάκια και τα τηγανίζω για 4-5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Στο ίδιο κατσαρολάκι τηγανίζω και τα μικρά κολοκυθάκια. Τα βγάζω με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνω σε πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν.
Τα σερβίρω ζεστά με το αρωματισμένο γιαούρτι.
Σας ευχαριστώ!