Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Frozen yogurt εξωτικό, με καρύδα και ανανά

Frozen yogurt εξωτικό, με καρύδα και ανανά
Αξιολογήσεις 5 από 1 ψήφους
Χρόνος
Prep Time: 15 λεπ Rest Time: 30 λεπ Total Time: 45 λεπτά.
Servings 4
Υλικά
  • 700 γρ. ψίχα από ανανά, φρέσκο ή από κονσέρβα, καλά στραγγισμένος και κομμένος σε μικρά κομμάτια (τον έχουμε βάλει μερικές ώρες στην κατάψυξη, να παγώσει καλά)
  • 2 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι, πολύ κρύο, από την κατάψυξη
  • 200 γρ. γάλα καρύδας, παγωμένο (το βρίσκω σε κονσέρβα η σε χάρτινη συσκευασία, στα ράφια των μεγάλων σούπερ μάρκετ)
  • 1 κουτ. σούπας σκούρο ρούμι
  • 2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
  • 1 κουτ. σούπας αποξηραμένη καρύδα, σε σκόνη
Εκτέλεση
  1. Βάζω στον κάδο του μπλέντερ όλα τα υλικά και τα δουλεύω καλά σε δυνατή ταχύτητα αλλά με διακοπτόμενη λειτουργία, μέχρι να λιώσει ο ανανάς αλλά το μείγμα να μην γίνει τελείως λείο.

  2. Μοιράζω το μείγμα σε 4 - 6 ατομικά μπολάκια ή ποτήρια και τα βάζω για 30 λεπτά στην κατάψυξη. Τα σερβίρω όπως είναι, παγωμένα.

Keywords: frozen yogurt εξωτικό

Σας ευχαριστώ!