Προθερμαίνω το φούρνο στους 160°C με αέρα. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί μια λαμαρίνα του φούρνου.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζω το ταχίνι, το μέλι, το αλάτι και τη βανίλια και ζεσταίνω σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να ενωθούν. Αποσύρω από τη φωτιά και αφήνω το μείγμα 15 λεπτά να κρυώσει.
Σε ένα μπολ βάζω την πούδρα αμυγδάλου. Προσθέτω το μείγμα με το ταχίνι και ανακατεύω. Πλάθω μικρά μπαλάκια και τα τοποθετώ στη λαμαρίνα. Πιέζω λίγο για να γίνουν πιο πλατιά και πασπαλίζω με λίγα ψιλοκομμένα φυστίκια. Ψήνω στο φούρνο για 10 λεπτά. Σβήνω το φούρνο και τα αφήνω για 5 λεπτά ακόμη. Αποσύρω από το φούρνο και τα αφήνω σε σχάρα να κρυώσουν.
Σας ευχαριστώ!