Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στο τελευταίο σεμινάριο του μήνα, αποφάσισα να το αφιερώσω σε ένα προϊόν έκπληξη. Τα αγαπημένα μου Popy’s Gourmet Popcorn που γνώρισα πρόσφατα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα.
Παράλληλα, εδώ στην Ελλάδα, αναλαμβάνει ο Μανώλης (ξάδελφος) να φέρει κι εδώ αυτή την λιχουδιά.
Ο τρόπος επεξεργασίας του καλαμποκιού γίνεται με αέρα, με αποτέλεσμα τα ποπ κορν να είναι εντελώς στεγνά και χωρίς ίχνος λαδιού. Χρησιμοποιώντας αγνό βούτυρο, μαύρη ζάχαρη με μελάσσα, πραγματική σοκολάτα αλλά και ξηρούς καρπούς φτιάχνει προϊόντα που πραγματικά θα λατρέψετε.
Έχοντας λοιπόν αυτά τα προϊόντα, οι συνταγές που δημιούργησα ήταν απολαύστικες. Σαλάτα με πολύχρωμα λαχανικά και Popy’s Caramel Corn, Φιλετάκια κοτόπουλου, παναρισμένα με Popy’s Cheese Corn και φυστίκι Αιγίνης, αλλά και μπάρες με ξηρούς καρπούς και Popy’s Chocolate Caramel Corn.