Βάζω τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με κρύο νερό για να μαλακώσουν.
Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνω το μισό χυμό κεράσι μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί. Κατεβάζω από τη φωτιά, στύβω καλά τα φύλλα ζελατίνης και τα προσθέτω στον ζεστό χυμό. Ανακατεύω καλά και προσθέτω τον υπόλοιπο, κρύο χυμό.
Παίρνω θήκες για παγάκια (σχετικά μεγαλούτσικες) και τοποθετώ στο κέντρο της κάθε θήκης από ένα κεράσι. Με ένα κουτάλι γεμίζω την παγοθήκη με το ζελέ κεράσι. Βάζω με προσοχή της παγοθήκες στο ψυγείο και τις αφήνω να παγώσουν καλά.
Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι, καβουρδίζω το σουσάμι και το αφήνω να κρυώσει.
Ξεφορμάρω με προσοχή τα ζελεδάκια και τα «κυλάω» στο καβουρδισμένο σουσάμι ή σε κρυσταλλική ζάχαρη.
Σας ευχαριστώ!