Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Ζελέ φράουλα με κρέμα μαστίχας

Ζελέ φράουλα με κρέμα μαστίχας
Αξιολογήσεις 4 από 1 ψήφους
Δυσκολία Για αρχάριους
Χρόνος
Prep Time: 10 λεπ Rest Time: 3 ώρα Total Time: 3 ώρες 10 λεπτά.
Servings 6
Best Season Καλοκαίρι
Υλικά
  • 3 φλιτζ. τσαγιού, περίπου έτοιμος συσκευασμένος χυμός φράουλας (από τα ψυγεία των σούπερ μάρκετ)
  • 1 κουτί φρουί ζελέ με γεύση φράουλας
  • 200 γρ. τυρί μασκαρόνε
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε σαντιγί
  • 2-3 κομμάτια μαστίχας, κοπανισμένα σε σκόνη
Εκτέλεση
  1. Ετοιμάζω το ζελέ φράουλας σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, αντικαθιστώντας το νερό με το χυμό φράουλας.

  2. Γεμίζω τα ποτήρια που θα σερβίρω μέχρι τη μέση και τα βάζω στο ψυγείο δίνοντάς τους μια κλήση ώστε όταν παγώσουν να καλύπτουν το μισό ποτήρι. Αφήνω το ζελέ να παγώσει για 3 ώρες.

  3. Βάζω στον κάδο του μίξερ το μασκαρόνε και τη σκόνη μαστίχας και χτυπάω μέχρι να αφρατέψει και να φουσκώσει. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω λίγη λίγη τη σαντιγί ανακατεύοντας με μια μαρίζ μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία, απαλή κρέμα. Μεταφέρω την κρέμα σε ένα κορνέ με δαντελωτή μύτη.

  4. Βγάζω τα παγωμένα ζελέ από το ψυγείο και απογεμίζω τα ποτήρια με την κρέμα μαστίχας.
    Σερβίρω αμέσως.

Keywords: ζελε φραουλα κρεμα μαστιχας

Σας ευχαριστώ!