Σε μια λεκάνη βάζω το κοσκινισμένο αλεύρι, κάνω μια λακκούβα στο κέντρο και ρίχνω το ελαιόλαδο, το ποτό, το αλάτι και, λίγο-λίγο το νερό (ίσως δεν χρειαστεί όλο), ανακατεύοντας με τα χέρια, μέχρι να ενωθούν τα υλικά σε ένα ζυμάρι. Το ζυμώνω μέσα στη λεκάνη με τις γροθιές μου για 10 - 12 λεπτά, μέχρι η ζύμη να γίνει ελαστική και μαλακή.
Τη χωρίζω σε 8 ίσα μέρη, πλάθω το καθένα σε μπάλα και τυλίγω την καθεμία σε διάφανη μεμβράνη. Βάζω τις μπάλες στο ψυγείο για 1 ώρα.
Σε μια λεκάνη βάζω όλα τα υλικά, αλατοπιπερώνω και τα τρίβω με τα χέρια μου για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαραθούν και να βγάλουν τα υγρά τους. Τα στραγγίζω και τα αφήνω κατά μέρος.
Σε μια αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγω με τον πλάστη-βέργα κάθε μπάλα ζύμης σε λεπτό φύλλο διαμέτρου 36 - 40 εκ., πασπαλίζοντας τακτικά την επιφάνεια και το φύλλο με αλεύρι για να μην κολλήσουν. Κάθε φύλλο που ανοίγω το απλώνω σε μια επίπεδη επιφάνεια (ακόμα και σε ένα στρωμένο κρεβάτι) και το σκεπάζω με μια πετσέτα για να μην στεγνώσει.
Λαδώνω το ταψί που θα χρησιμοποιήσω και απλώνω εκεί το πρώτο φύλλο. Το λαδώνω και σκορπίζω από πάνω λίγη από τη γέμιση. Συνεχίζω με δεύτερο λαδωμένο φύλλο και γέμιση κ.ο.κ., μέχρι να τελειώσουν τα υλικά, φροντίζοντας να τελειώσω με φύλλο, λαδωμένο.
Φέρνω τις άκρες των φύλλων που εξέχουν προς τα μέσα και τις στριμώχνω στα τοιχώματα του ταψιού.
Χαράζω την πίτα σε κομμάτια, τη ραντίζω με λίγο νεράκι για να γίνει τραγανό το φύλλα και την ψήνω για 1 ώρα.
Την αφήνω να κρυώσει λίγο πριν τη σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!