Καθαρίζω και πλένω καλά τα χόρτα και τα κόβω σε χοντρά κομμάτια. Το μεταφέρω σε ένα σουρωτήρι, ρίχνω το πράσο και αλατίζω γενναιόδωρα. «Τρίβω» καλά με τα χέρια μου για να μαραθούν και τα αφήνω στο σουρωτήρι για 30 λεπτά μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους.
Σε ένα μπολ χτυπάω το γάλα, τα αυγά, το κύμινο, τον κόλιανδρο και πιπέρι. Προσθέτω το γιαούρτι και ανακατεύω καλά. Στίβω καλά τα χορταρικά και τα μεταφέρω στο μπολ. Προσθέτω το ρύζι και τη φέτα, και ανακατεύω καλά.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C με αέρα. Σε ένα μπολάκι ανακατεύω τα υλικά του ψησίματος. Σε ένα ταψί 25x35 εκ. στρώνω αντικολλητικό χαρτί και το αλείφω με το μείγμα του βουτύρου.
Απλώνω το πρώτο χωριάτικο φύλλο στον πάγκο της κουζίνας και το αλείφω καλά με αρκετό από το μείγμα του βουτύρου. Το στρώνω καλά μέσα στη φόρμα και επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία με 2 ακόμη φύλλα.
Ρίχνω μέσα στο ταψί τη γέμιση των χορταρικών, την απλώνω καλά και γυρίζω προς τα μέσα, όσο από το φύλλο περισσεύει από το ταψί έτσι ώστε να μισοκαλύψω τη γέμιση και αλείφω με βούτυρο.
Αλείφω το 4ο χωριάτικο φύλλο με αρκετό από το μείγμα του βουτύρου και το διπλώνω σαν πλισέ, από την μακριά πλευρά του. Το μεταφέρω στη φόρμα και επαναλαμβάνω την ίδια κίνηση με τα δύο ακόμη φύλλα, φροντίζοντας να καλύψω καλά όλη την επιφάνεια της πίτας. Αλείφω όλη την επιφάνεια της πίτας με όσο μείγμα βουτύρου μου έχει απομείνει και ψήνω στο φούρνο για 1 ώρα.
Σας ευχαριστώ!