Σε ένα μεγάλο μπολ κομματιάζω το ψωμί και το τρίβω όσο μπορώ με τα δάχτυλά για να γίνει μικρά ψίχουλα. Προσθέτω το τυρί κρέμα, το ελαιόλαδο, το πετιμέζι, το τζίντζερ, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι και φορώντας γάντια, «ζυμώνω» το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Σκεπάζω το μπολ και το βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά για να σφίξει.
Μοιράζω τα υλικά για την επικάλυψη σε ρηχά πιάτα. Βγάζω το μείγμα από το ψυγείο, πλάθω μικρά μπαλάκια. Τα πανάρω στα διάφορα υλικά και τα τοποθετώ σε μεγάλη πιατέλα. Βάζω στο κάθε ένα από μια οδοντογλυφίδα ή άλλο στικ και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!