Σε ένα μπολ βάζω το ανθότυρο και τη φέτα και τα λιώνω με ένα πηρούνι. Προσθέτω το τυρί κρέμα, το πετιμέζι, λίγο αλάτι, μπόλικο πιπέρι, τα φυστίκια και τα κράνμπερις και ανακατεύω καλά να ενωθούν όλα τα υλικά.
Ντύνω με μεμβράνη ένα μέτριο, στρογγυλό μπολ και αδειάζω εκεί το μείγμα. Κλείνω καλά τη μεμβράνη, διαμορφώνοντας την τυρόμπαλα με τα χέρια μου. Την αφήνω στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξει.
Σε ένα πιάτο βάζω όλα τα υλικά της επιφάνειας. Βγάζω την μπάλα από το ψυγείο και φορώντας γάντια, την «κυλάω» στο πιάτο για να την καλύψω καλά.
Την μεταφέρω σε πιατέλα, ραντίζω με λίγο πετιμέζι και σερβίρω με κριτσίνια, μικρά παξιμαδάκια, αλμυρά μπισκότα ή κράκερς.
Σας ευχαριστώ!