Σε μια κατσαρόλα βράζω το νερό με την καστανή ζάχαρη, για 10 λεπτά, μέχρι να ετοιμάσω ένα ελαφρύ σιρόπι. Προσθέτω τα κεράσια και τα βράζω για 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτω τα σποράκια της βανίλιας και αποσύρω το σιρόπι από τη φωτιά. Αφήνω το μείγμα να κρυώσει και να αρωματιστεί.
Σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνω το γάλα σε χαμηλή φωτιά, μέχρι απλώς να γίνει χλιαρό.
Παράλληλα, σε ένα μπολ ανακατεύω τη ζάχαρη, τα αυγά και το κορν φλάουρ, με το μίξερ μέχρι να γίνουν μια πηχτή κρέμα. Προσθέτω λίγο από το χλιαρό γάλα και ανακατεύω καλά με το σύρμα, μέχρι το μείγμα να γίνει ενιαίο. Τότε, το αδειάζω στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο γάλα και ανακατεύω καλά, πάντα σε χαμηλή φωτιά, μέχρι το τελικό αυτό μείγμα να πήξει.
Αποσύρω το σκεύος από τη φωτιά, προσθέτω το βούτυρο και ανακατεύω.
Παίρνω ένα στρογγυλό ταψάκι με διάμετρο 22 εκ. και με αποσπώμενα τοιχώματα, καλύπτω στη βάση του με τα μισά θρυμματισμένα μπισκότα και τα σκεπάζω με τη μισή κρέμα. Από πάνω απλώνω τα μισά κεράσια, καλά στραγγισμένα και τα μπισκότα σαβαγιάρ. Συνεχίζω, ρίχνοντας τα υπόλοιπα υλικά (κρέμα, κεράσια, μπισκότα).
Σκεπάζω το ταψάκι με αλουμινόχαρτο και το βάζω στο ψυγείο για 4 - 5 ώρες, μέχρι η κρέμα να παγώσει.
Αφαιρώ τα αποσπώμενα τοιχώματα του ταψιού, κολλάω λίγα μπισκότα γύρω από το γλυκό και σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!