Καθαρίζω τα αβοκάντο, αφαιρώ το κουκούτσι τους και τα ρίχνω σε ένα μπολ. Τα ραντίζω με το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και τα λιώνω με ένα πηρούνι. Καθαρίζω τα αυγά και τρίβω στο χοντρό του τρίφτη.
Απλώνω την πρώτη τορτίγια στον πάγκο και με ένα ψαλίδι, κόβω μέχρι τη μέση. Απλώνω 2 κουταλιές τυρί κρέμα στο πρώτο τεταρτημόριο και στρώνω 2-3 φέτες ντομάτας. Στο άλλο τεταρτημόριο απλώνω μια ποσότητα αβοκάντο και λίγο τριμμένο αυγό. Στο 3ο τεταρτημόριο, βάζω φύλλα ρόκας και στο τελευταίο τεταρτημόριο, βάζω την μοτσαρέλα.
Βάζω ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά. Διπλώνω την τορτίγια με προσοχή σε τρίγωνο και το βάζω στο τηγάνι. Ψήνω για 2-3 λεπτά σε κάθε μεριά και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!