Σε μια λεκάνη βάζουμε το χυμό πορτοκαλιού, το ελαιόλαδο και το νερό. Προσθέτουμε πασπαλιστά τη μαγιά και ανακατεύουμε να διαλυθεί. Ρίχνουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή και ελαστική ζύμη. Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και αφήνουμε τη ζύμη για 30 λεπτά να φουσκώσει.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε αρκετό ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Κόβω μικρά κομμάτια ζύμης και πλάθουμε σε κορδόνια. Μπορούμε να τα τηγανίσουμε όπως ακριβώς είναι ή να τους δώσουμε σχήματα που μας αρέσουν.
Τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά, γυρίζοντάς τα τακτικά μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε σε σχάρα να στραγγίξουν και τα σερβίρουμε πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη και σάλτσα σοκολάτας. Εναλλακτικά τα σερβίρουμε με μέλι και κανέλα.
Σας ευχαριστώ!