Σε ένα βαθύ, αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω το κρεμμύδι με τα κομμάτια πιπεριάς. Μόλις μαραθούν, προσθέτω τα κομμάτια κοτόπουλου. Τα αλατοπιπερώνω και τα πασπαλίζω με τη μουστάρδα. Μόλις ροδίσουν, ρίχνω και το σκόρδο και ανακινώ το τηγάνι. Σβήνω με το κονιάκ. Προσθέτω ½ φλιτζάνι νερό και τα αφήνω να πάρουν βράση. Σκεπάζω με τις φετούλες παστουρμά και αφήνω το φαγάκι βράσει να μείνει με το λαδάκι του.
Σερβίρω την τηγάνια ζεστή.
Σας ευχαριστώ!