Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Τηγανιά καραμανλίδικη με παστουρμά καμήλας και κοτόπουλο

Τηγανιά καραμανλίδικη με παστουρμά καμήλας και κοτόπουλο
Αξιολογήσεις 4 από 1 ψήφους
Cooking Method
Χρόνος
Prep Time: 15 λεπ Cook Time: 30 λεπ Total Time: 45 λεπτά.
Servings 4
Υλικά
  • 1 στήθος κοτόπουλο ξεκοκαλισμένο, κομμένο σε μέτριους κύβους
  • 1 μπούτι κοτόπουλο ξεκοκαλισμένο, κομμένο σε μέτριους κύβους
  • 100 γρ. παστουρμάς καμήλας
  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα σε σκόνη
  • 1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε κομμάτια
  • 1 πιπεριά πράσινη, κομμένη σε κομμάτια
  • 4-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Σε ένα βαθύ, αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω το κρεμμύδι με τα κομμάτια πιπεριάς. Μόλις μαραθούν, προσθέτω τα κομμάτια κοτόπουλου. Τα αλατοπιπερώνω και τα πασπαλίζω με τη μουστάρδα. Μόλις ροδίσουν, ρίχνω και το σκόρδο και ανακινώ το τηγάνι. Σβήνω με το κονιάκ. Προσθέτω ½ φλιτζάνι νερό και τα αφήνω να πάρουν βράση. Σκεπάζω με τις φετούλες παστουρμά και αφήνω το φαγάκι βράσει να μείνει με το λαδάκι του.
    Σερβίρω την τηγάνια ζεστή.

Keywords: τηγανιά καραμανλίδικη με παστουρμά καμήλας,κοτόπουλο

Σας ευχαριστώ!