Βάζω τα αυγά σε ένα μικρό κατσαρολάκι, γεμίζω με νερό και βράζω για 6 λεπτά από τη στιγμή που θα ξεκινήσει ο βρασμός. Βγάζω τα αυγά από την κατσαρόλα και τα τοποθετώ σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για να σταματήσει ο βρασμός.
Καθαρίζω τα αβοκάντο, πετάω το κουκούτσι και βάζω τη σάρκα τους στο μπλέντερ. Προσθέτω τον χυμό λάιμ, τον κόλιανδρο, την πιπερίτσα, αλατοπίπερο και 2 κουταλιές νερό. Πολτοποιώ μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή κρέμα. Αν είναι πολύ σφιχτή προσθέτω 1 κουταλιά νερό ακόμη.
Μοιράζω την κρέμα αβοκάντο στις 4 φέτες ψωμί και την απλώνω καλά. Κόβω σε πολύ λεπτές φέτες το κολοκυθάκι και το αγγουράκι τουρσί (ιδανικά με μαντολίνο) μοιράζω τις φετούλες επάνω στην κρέμα αβοκάντο.
Καθαρίζω τα αυγά, τα κόβω στη μέση και τα τοποθετώ κι αυτά επάνω στις ταρτίνες. Κόβω τα ντοματίνια στη μέση και τα ισομοιράζω. Πασπαλίζω με αλάτι, πιπέρι, άνηθο και μαυροσούσαμο και ραντίζω με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.
Σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!