Καθαρίζω τα παντζάρια, τα βάζω σε μια κατσαρόλα, αλατίζω και βράζω για 15 λεπτά. Τα σουρώνω και τα αφήνω στην άκρη.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C με αέρα. Βουτυρώνω καλά μια ταρτιέρα και στρώνω εκεί την σφολιάτα βουτύρου.
Σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά με την κρέμα γάλακτος. Προσθέτω τη μουστάρδα, τα μυρωδικά, το κάρι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Αδειάζω το μείγμα στην ταρτιέρα μοιράζω τα παντζάρια. Κόβω το τυρί σε χονδρές φέτες και το βάζω ενδιάμεσα από τα παντζάρια. Ψήνω την τάρτα στο φούρνο για 40 λεπτά.
Σας ευχαριστώ!