Προθερμαίνω το φούρνο στους 170°C αερόθερμο και λαδώνω καλά ένα στρογγυλό ταψάκι 34 εκ.
Κόβω το σαλάμι σε μικρά κομμάτια και το βάζω σε ένα μπολ. Προσθέτω τα καρύδια, το μήλο, το θυμάρι και τη μοτσαρέλα και ανακατεύω καλά.
Ξεδιπλώνω τα φύλλα κρούστας. Παίρνω το πρώτο φύλλο μπροστά μου και ραντίζω με λίγο μέλι και λίγο ελαιόλαδο. Βάζω αρκετή από τη γέμιση κατά μήκος από την μακριά πλευρά και τυλίγω σε μακρύ ρολό. Μεταφέρω το ρολό στο ταψί και συνεχίζω μέχρι να τελειώσουν όλα τα φύλλα και η γέμιση.
Ραντίζω την πίτα με λίγο μέλι και λίγο ελαιόλαδο και αλείφω με το αυγό. Ψήνω την πίτα για 40 λεπτά.
Σας ευχαριστώ!