<!-- [lt_recipe name=| ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ & ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ | servings=|6-8| prep_time=|30M| cook_time=|45M| total_time=|| summary=| Γρήγορα και γευστικά πιταράκια που μπορείτε να τα φτιάξετε για τα γιορτινά brunch αλλά και ως σνακ για τα παιδιά που είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστούν. | print=|yes| ingredients=| 1 πακέτο φύλλα κρούστας Ζύμη Ψαχνών ;150 γρ. βούτυρο Lurpak, λιωμένο ;Για τη γέμιση ;400 γρ. καπνιστό ψαρονέφρι, Μπέλλης, ψιλοκομμένο ;2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα ;100 γρ. μοτσαρέλα Arla, τριμμένη ;100 γρ. μπλε τυρί Δανίας Castello Danablu, Arla, θρυμματισμένο ;2 αυγά, ελαφρά χτυπημένα ;1 κουτ. σούπας Ανατολίτικο μείγμα με σχοινόπρασο, Εvripidou.gr ;Λίγους κολοκυθόσπορους, για την επιφάνεια ;Λίγους λιναρόσπορους, για την επιφάνεια | ] Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύω όλα τα υλικά της γέμισης και το αφήνω στην άκρη. ;Απλώνω ένα φύλλο κρούστας στον πάγκο (με τη μακριά πλευρά προς το μέρος μου) και το βουτυρώνω καλά. Σκεπάζω με ένα ακόμη φύλλο το βουτυρώνω κι αυτό. Με ένα κουτάλι απλώνω λίγες κουταλιές γέμισης κατά μήκος στην άκρη του φύλλου και τυλίγω σε ρολό. Γυρίζω το ρολό φτιάχνοντας ένα μεγάλο στριφτάρι. Επαναλαμβάνω τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά. ;Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί μια λαμαρίνα του φούρνου, τοποθετώ τα στριφτάρια και αλείφω με λίγο βούτυρο. Πασπαλίζω με λίγο ανατολίτικο μείγμα και ψήνω για 40-45 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.[/lt_recipe] -->
\nΓρήγορα και γευστικά πιταράκια που μπορείτε να τα φτιάξετε για τα γιορτινά brunch αλλά και ως σνακ για τα παιδιά που είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστούν.
Σας ευχαριστώ!